SON DAKİKA



Haber > Gündem > Belediye başkanının yasak ilişki skandalında görüntüler ortaya çıktı

Belediye başkanının yasak ilişki skandalında görüntüler ortaya çıktı

28 Temmuz 2020 Salı - 11:38




Antalya'da bir ilçe belediye başkanın makam şoförünün eşiyle yasak ilişki yaşadığı iddiasının ardından ikilinin buluşma görüntüleri ve Whatsapp mesajları ortaya çıktı.





Antalya'da bir ilçe belediye başkanının, makam şoförü Ahmet T.'nin eşiyle yasak aşk yaşadığı iddiaları, Antalya'da deprem etkisi yarattı. Skandal olay, makam şoförü Ahmet T.'nin, noter kanalıyla gönderdiği istifa ihbarnamesiyle ortaya çıkmıştı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Sabah gazetesi; belediye başkanının makam şoförü Ahmet T.'nin eşi Sümeyra T. ile yaşadığı yasak aşkın buluşma görüntülerine de ulaştı. Buluşmaya önce başkan, kendi özel aracıyla geliyor. Ardından da belediye başkanının WhatsApp'tan konum atarak, "Aşkım, yan yana 2 bina. B. Blok. Kat.4" diye adres tarifi verdiği Sümeyye T., taksi ile geliyor.



SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ
İki sevgilinin geçtiğimiz 2 Haziran'daki buluşma görüntüleri, bölgede bulunan kameralar tarafından saniye saniye kaydediliyor.

"BOŞANMA DAVASI AÇTIM"

Sabah Antalya Haber Müdürü İbrahim Okumamış'ın ulaştığı Sümeyye T. ise iddiaları reddetti. Evlendikten sonra Ahmet T.'nin de bir kadınla yasak ilişkisini tespit ettiğini öne süren Sümeyye T., 7 ay önce boşanma davası açtığını söyledi.


"EVLİ VE 2 KIZ ANNESİ BİR KADINLA YASAK İLİŞKİSİNİ TESPİT ETTİM"

Ahmet T. ile evlendikten 3 ay sonra evde 3 telefon, 4 USB, hard disk ve bunlarda kayıtlı birçok mesaj ile ses kaydı yakaladığını iddia eden Sümeyra T., "Evli ve 2 kız annesi bir kadınla Ahmet'in yasak ilişkisini tespit ettim. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bana kapandığını söyledi. Korkusundan bana sürekli baskı ve şiddet uygulamaya başladı. Boşanmak istedim ama kesinlikle boşanmayacağını söyledi. İşin içine siyasiler girdi ve olayın akışı değişti" iddialarında bulundu.


 

ÇIPLAK FOTOĞRAFIN KENDİNE AİT OLDUĞUNU KABUL ETTİ

Ahmet T.'nin, belediye başkanından 1 milyon lira para istediğini duyduğunu da öne süren Sümeyye T., Whatsapp görüşmelerinin fotomontaj, çıplak fotoğrafın ise kendisine ait olduğunu ve Ahmet T. ile "eğlence olsun" diye çektiklerini iddia etti.

"NİKAHLARINI BEN KIYDIM"

Belediye başkanı  ise yerel internet sitesi antalyahaberal'a yaptığı açıklamada, Ahmet T.'nin disiplin sorunu olduğunu iddia ederek, şüpheli hareketleri üzerine temmuz ayı başlarında yaptırdığı aramada, makam koltuğunun altında ve otomobilinde kendi oturduğu bölümün önünde, internet ortamından satılan amatör iki dinleme cihazı bulduğunu öne sürdü.

10 Temmuz'da iş akdini sonlandırdığı Ahmet T.'nin, eşini de kullanarak kendisine bel altı iftira attığını öne süren başkan, "Nikâhlarını ben kıydım. Zaten eşi ile bir kaç ay sonra kavga etmişler ve ayrılmışlar" dedi. (sabah)


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap