SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bel ağrısıyla gitti, yapılan iğne öldürdü!

Bel ağrısıyla gitti, yapılan iğne öldürdü!

23 Kasım 2016 Çarşamba - 14:03




Sakarya'da 31 yaşındaki genç adam bel ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Kendisine iğne yapılan adam, fenalaştıktan sonra hayatını kaybetti.





Hendek'te gözlükçülük yapan, geçen yıl evlenen Murat Çakmak, Cumartesi günü akşamı bel ağrısı şikayeti ile Hendek İlçe Devlet Hastanesi'ne gitti. Acil serviste iğne yapılan Murat Çakmak'ın ağrıları dinmeyince bu kez bir iğne daha yapıldı.

Gözlem odasında fenalaşan Murat Çakmak hemen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım servisine kaldırılan Murat Çakmak, bu sabah yaşamını yitirdi.

Murat Çakmak'ın ailesinin şikayeti üzerine cumhuriyet savcılığı soruşturma başlatırken, cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği konuyla ilgili soruşturma başlattı. Hastanın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tahlillerinde, iğneye bağlı bir komplikasyon oluştuğuna dair bulguya rastlanmadığı kaydedilirken, Murat Çakmak'ın ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun beklendiği belirtildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap