SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bektaş'tan Çağrı "Tüm adaylar açık oturum düzenleyelim"

Bektaş'tan Çağrı "Tüm adaylar açık oturum düzenleyelim"

13 Mart 2024 Çarşamba - 09:51




Erenler Eski Belediye Başkanı, Araklı Belediyesi Saadet Partisi kontenjan adayı Ömer Bektaş'tan Araklı'da Belediye Başkan adaylarına çağrıda bulundu. "





Ömer Bektaş, 31 Mart 2024 seçimlerine sayılı günler kala başkan adaylarına tarihi bir çağrıda bulundu. "Tüm Adaylar Gelin Birlikte Halkın Katılacağı Bir Açık Oturum Düzenleyelim" dedi.

Erenler Eski Belediye Başkanı, Araklı Belediyesi Saadet Partisi kontenjan adayı Ömer Bektaş, yaptığı açıklamada "Ramazan Ayının bereketi sahurdadır. Ramazan'da seçim var ve bu seçimde Araklı'da sevgi barış ve kardeşlik kazanacak, kısaca ve özetle Araklı kazanacak . Araklı siyasetine bir teklifte bulunmak istiyorum: Gelin ortak TV programı yapalım. Bir de Araklının en büyük salonunda tüm adayların katılımıyla bir sempozyum yapalım.. Ben moderetörlüğe hazırım  1. oturumda Araklının imkanlarını, 2. oturumda Araklının sorunlarını 3. oturumda çözüm önerilerini konuşalım.. Araklı tüm adayları dinlesin ve en ehliyetli, en liyakatli ve de en tecrübeli ekibe yönetimi teslim etsin. İktidar gelmez çünkü önceki seçimlerde gelemedi; il ve Genel Merkezleri müsade etmedi. İktidar gelmese de tüm muhalefet adaylarıyla yapalım." ifadelerini kullandı.





 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap