SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bekar kongre için kararını verdi

Bekar kongre için kararını verdi

14 Ocak 2015 Çarşamba - 18:16




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar, 18 Ocak’ta yapılacak olan Ortahisar İlçe Kongresi için adaylığını açıkladı.





Pazar günü saat 12.30’da Pelitli Yalıpark Otel Restaurant’ta İlçe kongresinin yapılacağını söyleyen Bekar, Hukuki bütün işlemlerin tamamlandığını, İlçe kongresinde oy kullanacak olan 400 delegenin yaklaşık 2 bin 500 üye arasından 2011 milletvekilliği seçimlerinde mahallede alınan oylar göz önüne alınarak mahalle esasına göre tespit edildiğini söyledi.

Bekar, “Mahalle esasına göre tespit edilen 400 delegenin yıllarca partiye  hizmet etmiş gerek il ve gerekse ilçe teşkilatında görev yapmış veya bu davaya hizmet etmiş, arkadaşlarımız bu 400 kişilik delege listesinde yer almıştır. Kongremize bütün halkımızı davet ediyorum.  Her arkadaşımız en yakınından 3 kişi alarak kongremize katılmalarını istiyorum. Kongremiz hem demokrasi şöleni olacak hem de 2015 Haziran seçimlerinin stratejisi olacaktır. Bu sebeple Ortahisar İlçe Başkanlığına ve Yönetimine arkadaşlarımızla birlikte talibiz, adayız” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap