SON DAKİKA



Haber > Gündem > BDP'li Önder'e cevap

BDP'li Önder'e cevap

17 Ekim 2013 Perşembe - 17:08




CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, “Sırrı Süreyya Önder şu anda bir milletvekilidir. İfadeleri kendisini bağlar. Yorumları kendisine aittir” dedi.





CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç, partisinin Samsun İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma törenine katıldı. Prof. Dr. Haluk Koç, bayramlaşma sonrasında ülke gündemine ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda CHP için yaptığı konuşmaya tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Sırrı Süreyya Önder şu anda bir milletvekilidir. İfadeleri kendisini bağlar. Ona o düzeyde cevap verme durumunda değilim. Sorumlulukları içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul'da da Ankara'da da Büyükşehir bazında en iddialı adaylarla seçime girecek. Ortadan nal toplamaya çalışan öyle diyeyim, fırsattan istifade etmeye çalışan siyasetçilerin bu gibi söylemleri bir tek kendilerini bağlar. Cumhuriyet Halk Partisi'nin muhatabı değildir. Yorumları kendisine aittir" dedi. Hükümetin demokratikleşme süreci ile ilgili attığı adımlara da değinen CHP'li Koç, "Başbakan'ın stratejilerinden bir tanesi. İmralı'da terör örgütü liderini devletle siyasi muhatap haline getiren CHP değil, bizzat Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Çözüm süreci, barış süreci adını verdiği gizli pazarlıklar çerçevesinde bir süreç çalıştırmaya çalışan bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap