SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bazanın altından hayat kadını çıktı

Bazanın altından hayat kadını çıktı

09 Haziran 2016 Perşembe - 11:19




Antalya'da 6 yabancı uyruklu kadına fuhuş yaptırdığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Hayat kadınlarından biri operasyon sırasında gizlendiği yat





Edinilen bilgiye göre, Kemer ilçesi Göynük bölgesinde lüks tatil evlerinde fuhuş yapıldığı ihbarını alan Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, teknik takip başlattı. Fuhuş yaptırdığı öne sürülen zanlıları kısa sürede tespit eden ekipler, A.A., C.C., Z.C., N.H.'nin, 3'ü Moldova, 2'si Ukrayna ve biri de Belarus olmak üzere 6 yabancı uyruklu kadını geceliği 2 bin TL'den pazarladıklarını belirledi. Ayrıca zanlıların yakalanmamak ve dikkat çekmemek için kadınları ayrı ayrı evlerde konaklatıp kadınlara turist görüntüsü verdikleri öğrenildi.

YATAK BAZASININ ALTINDAN ÇIKTI

Kadınların lüks otellerde sadece zengin müşterilerle birlikte olduğu da öğrenilirken polis, şahısları yakalamak için düğmeye bastı. Yabancı uyruklu kadınlar kaldıkları evde yakalanarak gözaltına alınırken Ukrayna asıllı Anastasia D. isimli kadının operasyon sırasında saklanmak için yatak bazasının altına saklandığı ortaya çıktı.

Zanlılar Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle Antalya Adliyesine sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap