SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bayram sonuna kadar ücretsiz olacak

Bayram sonuna kadar ücretsiz olacak

01 Temmuz 2016 Cuma - 10:38




İstanbul - İzmir yolunu 3,5 saate indiren Osmangazi Köprüsü'nün açılışı yapıldı. Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi de verdi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın sonuna kadar Osmangazi Köprüsü'nün ücretsiz olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

- Osmangazi Köprüsü, projesidnen başlayarak adım adım takip ettiğim bir projedir. En başından son tabliyesini yerleştirene kadar bizzat yer aldım. Ülkemizin böyle gurur verici bir esere kavuşmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum.

-Bizden öncekiler laf yaptı, biz iş yaptık tüm farkımız bu. Tüm dünyanın merakla beklediği bu eserin açılışını yapıyoruz.

- Şimdi gündemimizde Çanakkale 1915 Köprüsü var. Bu projeyi de hayata geçireceğiz bunun dışında Kanal İstanbul projemiz var. Her ikisini de hayata geçireceğiz.


-Bize uluslararası camiada devrim niteliğinde yatırımlar yakışır.

-Marmara Otoyolu ringi, bu eser ile birlikte tamamlanmış olacak. Yol medeniyettir, gelişmedir, büyümedir... Türkiye'nin son 13 yılda gerçekleştirdiği büyük kalkınma hamlesinin temeli ulaşımdır.

İŞTE AÇILIŞ TÖRENİNDE YAŞANANLAR...

"DÜNYANIN 1 NUMARASIYIZ"

-Bugün artık ülkemizde 'uzak yol' diye bir kavram kalmadı. Şu anda uluslarası en çok destinasyona ulaşabilen havayolları, Türk Havayolları'dır. Dünyada 1 numarayız. Bu kararlılık ve yüreğin işidir.


-Bu ülkede 79 senede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol vardı.  13 senede 18 bin 300 kilometre bölünmüş yol ilave ettik.

"AVRASYA TÜNELİ AÇILACAK"

-Dağları delerek Ferhat'a ulaşacağız. Ferhat Milletimiz demek, sizlere ulaşacağız. Yeni tünel planlarımız var. 26 Mayıs'ta Avrasya Tüneli ile açılışı yapacağız.

"TÜRKİYE'Yİ DEMİR AĞLARLA ÖRÜYORUZ"

-Tüm ekibime teşekkür ediyorum. Azimle çalıştık. Milletimiz de arkamızda durarak 'Durmak yok, yola devam' dedi. Şu an Türkiye'yi demir ağlarla örüyoruz.


-Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde terör belasında kurtulduğumuz zaman, o bölgelerde de inanılmaz bir sıçrama yaşanacak.

"KANLA BESLENİYORLAR"

- Şu anda operasyonlarımız son hızıyla devam ediyor. Bir bakıyoruz, Hint Keneviri ekiyorlar. Hepsini yakıyoruz. Uyuşturucu tüccarlığı yapıyorlar, insanları kaçırıyorlar. İnsan tüccarlığı yapıyorlar. Bunlar kanla besleniyor.

-Her gün yeni projelerin açılışını yapacağız.

"TERÖRE İNAT YENİ PROJELER YAPACAĞIZ"


- Bu mübarek günlerde daha çok çalışarak millet olarak yolumuza devam edeceğiz. Teröre inat yeni projelerimize imza atacağız, ihracatımızı artıracağız, turizmimizi canlandıracağız.

ÜCRETSİZ OLACAK

-Osmangazi Köprüsü bayram sonuna kadar halkımıza ücretsiz oalcak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap