SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bayraktar iş adamlarıyla buluştu

Bayraktar iş adamlarıyla buluştu

07 Ağustos 2013 Çarşamba - 11:11




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.





Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği’nin Trabzon Park Tesisleri’nde düzenlediği iftar yemeğine Bakan Bayraktar’ın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, işadamları ile diğer davetliler katıldı. Kur’an-ı Kerim’den ayetlerin okunmasıyla başlayan gece katılımcıların yaptığı konuşmalar ile sürdü. Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen Bakan Bayraktar, “Geçirdiğimiz Ramazan ve Kadir Gecesi mübarek olsun. Bayramınız mübarek olsun. Şükürler olsun bizleri bir araya getirdi. Bütün Ramazan boyunca iftar sofralarında bir araya geldik. İslam dünyası Ramazan ayı vesilesiyle yeniden 1,5 milyar İslam kardeşliğinin pekişmesini, fakir fukaranın huzura kavuşmasını sağladı” dedi. “Dünyanın hiçbir döneminde dünya sütliman olmadı ve olamayacak” diyen Bayraktar, “Allah’ın bize 1400 küsur yıl önce İslam ile şereflendirdiği dönemde mutluluğa ve huzura eriştik. Şu anda dünyada en çok yardım eden 4’ncü ülkeyiz. Ekonomik anlamda 17’nci sırdayız. Bunu daha da arttıracağız. Türkiye’nin kalkınması, gelişmesi ve kuvvetlenmesi ve birliğimizin artması lazım” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap