SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bayrak saldırısına kınama

Bayrak saldırısına kınama

11 Mayıs 2015 Pazartesi - 16:53




CHP Trabzon İl Örgütü ve Milletvekili adayları, dün gece geç saatlerde partileri adına bayrak asan gençlik kolları üyelerine ve araçlarına yapılan sal





CHP, gençlik kolları üyelerine ve araçlarına yapılan saldırıyı kınadı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısına CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, milletvekili adayları Avukat Haluk Pekşen, Yavuz Karan ve Murat Özçilingir ile partililer katıldı. Basın toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Güzide Uzun, dün gece Trabzon’da son derece tehlikeli ve vahim bir gelişme yaşandığına dikkat çekti. Uzun "Kim olduklarını bildiğimiz bir suç çetesi, CHP üyelerine ve araçlarına saldırdı. Doğrudan öldürme kastı ile ve alçakça kumpas kurarak yapılan bu saldırı, büyük bir şans eseri ve partililerimizin serinkanlılığı ile şimdilik atlatılmış gözüküyor. CHP, hukuk devletinin kurucusu bir partidir. Hukuka ve yasalara ödünsüz bir bağlılık içindedir. Bu saldırıdan dolayı tüm Trabzon halkına 'geçmiş olsun' diyor, olayı şiddetle kınıyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap