SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bayan Kızılcık ve Bayan Gümrükçüoğlu Kanca Ailesi'

Bayan Kızılcık ve Bayan Gümrükçüoğlu Kanca Ailesi'

17 Ağustos 2012 Cuma - 14:40




Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık ile Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun eşi Fatma Gümrükçüoğlu ile birlik





Kanca Ailesinin evine yapılan ziyarette Sema Kızılcık, Fatma Gümrükçüoğlu ile birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sepil Harput da yer aldı.Trabzon’da belirli aralıklarla ev ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlarla iç içe olan Bayan Kızılcık, beraberindekiler ile hazırlanan sofrada iftarını açtı. Evlerde yaptığı ziyaretlerden çok olumlu tepkiler aldıklarını kaydeden Bayan Kızılcık, “Bugün Başkanımızın eşi Fatma Hanımefendi ile birlikte Kanca ailesinin evine konuk olduk. Onlar bizlere evlerini ve gönüllerini açtı. Kendilerinin sıkıntılarını dinledik. Çok güzel bir sohbet oldu. Betül hanımın ve ailesinin de ziyaretten memnun olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Bizler her zaman onların yanındayız” dedi. Betül Kanca ise kendilerine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Trabzon Valimizin eşi Sema Hanımefendinin ziyaretler yaptığını biliyordum. Ama benim evime geleceğini asla tahmin etmezdim. Sema Kızılcık hanımefendinin duyarlı bir insan olduğunu tüm Trabzon biliyor. Evime gelerek, soframa misafir olan Sema Kızılcık ve Fatma Gümrükçüoğlu hanımefendiye ne kadar teşekkür etsem azdır” ifadelerine yer verdi. Kanca Ailesi'nin bireyleri ile tek tek ilgilenen Bayan Kızılcık, eğitimin son derece önemli olduğunu kaydederek ailenin lise öğrencisi olan çocuklarını da dershaneye yazdırma sözü verdi. Betül Kanca’nın iş talebi konusunda da Bayan Kızılcık ve Bayan Gümrükçüoğlu yardımcı olacaklarını ifade ettiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap