SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başkanlar üslup sözü verdi

Başkanlar üslup sözü verdi

09 Mart 2013 Cumartesi - 09:36




AK Partili Mehmet Metiner ve CHP’li Ümit Özgümüş arasındaki tartışmanın ardından TBMM Başkanvekili Meral Akşener grup başkanvekilleriyle görüştü...





Akşener, tartışma nedeniyle verilen aranın ardından birleşimi açarken, tartışmaların Meclis’in saygınlığına zarar verdiğini belirtti. Akşener, CHP ve AK Parti Grup başkanvekillerine söz verdi. CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, "Ortam ne kadar gerilirse gerilsin birtakım şeyler söylenmemeli. Ama geri limanında arzu etmediğimiz sözler çıkabiliyor. Bu üslup Genel Kurul’da olmamalı. Bundan sonraki görüşmelerde daha uygun üslupla devam edilmeli" diye konuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal "3 haftadır Genel Kurul’da kesinlikle kabul edemeyeceğimiz sözlere sahne olmuştur. AK Parti olarak şunun garantisini veriyoruz: Grubumuzdan herhangi bir şekilde Genel Kurul’un mehabetine, Meclis’in yüceliğine uygun olmayacak hiçbir söz ve davranış sarf edilmeyecek" dedi.  
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap