SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başkandan 'Lisanslı Depoculuk' Tepkisi

Başkandan 'Lisanslı Depoculuk' Tepkisi

11 Mayıs 2012 Cuma - 14:22




Ordu Ziraat Odası Başkanı Necat Avcı, lisanslı depoculuk konusunda siyasi iradenin artık karar vermesi gerektiğini belirterek, “Biz söylemekten, üreti





Artık siyasi irade lisanslı depoculuk konusunda karar vermelidir” dedi. Necat Avcı yaptığı açıklamada, lisanslı depoculuk konusunun yıllardır tartışıldığını, siyasi iradenin ise sürekli ‘ortada’ konuştuğunu belirterek, artık karar verilmesi gerektiğini vurguladı. Avcı, lisanslı depoculuk konusunda fındık sektörünün tüm paydaşlarının farklı görüşler öne çıkardığını, tartışmanın zaman zaman değişik aşamalara kadar uzandığını belirterek, “Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Lisanslı depoculuğun Avrupa ve dünyada nasıl ve hangi kriterlerle yapıldığı bellidir. Bize düşen bu kriterlere uygun çalışmayı yapmak. Türkiye gibi büyük ve güçlü bir ülke, 15-20 bin ton kapasiteli depo konusunu tartışmamalıdır. Çünkü artık üretici bizi dinlemekten yoruldu, biz de söylemekten yorulduk. Siyasi irade artık karar vermek zorundadır, eyleme geçmek zorundadır” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap