SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakanlık'ta güvenlik tedbirleri arttırıldı

Başbakanlık'ta güvenlik tedbirleri arttırıldı

25 Mart 2013 Pazartesi - 13:22




AK Parti Genel Merkezi'ne ve Adalet Bakanlığı'na gerçekleştirilen terörist saldırıların ardından Başbakanlık Merkez Bina'daki güvenlik önlemleri artır





Merkez Bina'nın girişinde bulunan kontrol noktasında normal kameraların yanı sıra yerdeki setin içine de kamera yerleştirildi. Set içinde bulunan 4 kamera ile Başbakanlık Merkez Bina'ya gelen araçların altı iyice incelenmeye başlandı. Bakanların makam araçları dışında Merkez Bina'da görevli araçların altı dahi yerdeki 4 kamera tarafından kayıt altına alınırken, kontrol noktasındaki polis memuru da önündeki monitörden Merkez Bina'ya giriş yapan araçların altını rahatlıkla görebiliyor. Bakanlar Kurulu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanması beklenirken, Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın da içinde bulunduğu Başbakanlık Merkez Bina etrafında sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekiyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap