SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakanlık saldırıyı kınadı

Başbakanlık saldırıyı kınadı

28 Haziran 2015 Pazar - 10:33




Başbakanlık, Kuveyt'te 25 kişinin öldüğü 200 civarında kişinin ise yaralandığı Şiilerin İmam Sadık Camii'ne yönelik saldırısını yaptığı yazılı açıklam





Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Kuveyt'te 26 Haziran günü Cuma namazı sırasında İmam Sadık Camii'nde gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz" denildi.Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dilenerek, şunlar ifade edildi:"Bu vahşi saldırı sadece kardeş Kuveyt'in değil, tüm İslam Âleminin huzurunu ve ahengini hedef almıştır. Saldırının mübarek Ramazan ayında gerçekleştirilmesi, saldırganların kutsal değerleri hiçe saydıklarını göstermektedir. Müslümanların birliğini bozmaya, mezhepler arasına fitne sokmaya çalışan bu sapkın güruh amacına asla ulaşamayacaktır. Kuveytli kardeşlerimizin üzüntülerini paylaşıyor, terörizmle mücadele konusunda tam bir dayanışma içinde olduğumuzu vurguluyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap