SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan'dan önemli açıklamalar

Başbakan'dan önemli açıklamalar

15 Mayıs 2012 Salı - 12:35




Başbakan Recep Tayip Erdoğan partisinin haftalık grup toplantısında konuşuyor.





İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: Bunlar sıfır sorunu yanlış anladılar. Bunlar bunu kendileri gibi fırsatçılık olarak anladılar. Sıfır sorun işbirliği olduğu kadar dik durmaktır. Biz Mevlana diliyle konuşan bir milletiz. Ama biz gerekirse Köroğlu'nun diliyle de konuşabilen bir milletiz. "SURİYE MESELESİ İNSANİ BİR MESELE" Yaşanan olaylarda masum kadınlar ölüyor. Suriye’de kriz nedeniyle Lübnan’da da acı olaylar oluyor. Suriye’deki krizi mezhepsel çatışma olarak değerlendirmek yanlıştır. Bu mesele insani bir meseledir. Kim olursa zalime karşı çıkarız. Biz adalet gözüyle bakarız. Yüreğinde Kerbela acısı olan herkes Suriye meselesine kardeşlik gözüyle bakmalıdır. “KILIÇDAROĞLU AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKAR” CHP sağlıklı bir dış politika belirleyemiyor. Krizin etrafında dönüyorsunuz. CHP Genel Başkanı’na açık açık söylüyorum. Suriye krizi konusunda dilinizi altındaki baklanızı çıkarın, hiç korkmayın, çekinmeyin. Kıvırmadan, çark etmeden cesaretle söyleyin. CHP Genel Başkanı’nın CHP seçmenine, kendi ekibine bile söylemekte zorlandığı bir dış politika düşüncesi var. CHP’YE ELEŞTİRİ CHP Lideri Suriye yönteminin zulmüne neden göz yumduğunu açıklasın.
Diyor ki; Ak Parti’nin rahat gideceği bir ülke bırakmayacağım diyor. Hasbel kader ana muhalefet partisi lideri olmuşsun. “KAPASİTEN NE” Ey CHP Genel Başkanı senin kalibren ne kapasiten ne. Cürmün kadar yer yakarsın, daha fazla değil. “İNSANA AĞIR GELİYOR” Kılıçdaroğlu’nu ortaya koyduğu siyasi söylemle muhatap almak insana ağır geliyor. Sizin çarpık Türkiye algısıyla dünyanın Türkiye algısı arasında dağlar kadar fark var. ALMANYA PROGRAMININ İPTALİ 17 Mart'taki Almanya programımızı Afganistan'da şehit olan askerlerimiz için iptal ettik. Onun aklı almıyor olabilir ama neden şehitlerimizdi. Daha dur bakalım Kılıçdaroğlu sen Sivas’ın ötesine daha yeni gitmeye başladın. “PKK DESTEKLİ GİTTİN” Hakkari’ye PKK destekli gittin, bir tane Türk bayrağı açamadın orada. “BİZİM İÇİN TALİHTİR” CHP’de Kılıçdaroğlu’nun başkan olması onlar için talihsizliktir, bizim için de talihtir. Her fırsatta posta konulan biri genel başkan olabilir ama lider olamaz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap