SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Oflulara konuştu

Başbakan Oflulara konuştu

28 Temmuz 2013 Pazar - 15:40




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Haliç Kongre Merkezi’nde Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin iftar yemeğine katıldı.





Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Haliç Kongre Merkezi’nde Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğine katılan Bakan Bayraktar, "Türkiye ve Trabzon'un gelişmesi için var gücümle çalışıyorum." dedi. Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği iftar programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Böyle bir iftarda buluşmanın önemine dikkat çeken Bayraktar, derneklerin gelirlerinin büyük ölçüde burs yoluyla eğitime harcadığını belirtti. Of'un köy yollarına kadar Türkiye'de en fazla asfalt yola sahip olduğunu söyleyen Bayraktar, "Bir Of'lu kardeşiniz olarak Bakanlar Kurulu'nda var gücümle çalışıyorum, çalışacağım da. Yüzünüzü hiç bir zaman karaya çıkarmayacağım." ifadelerini kullandı. Yemeğe Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral ve çok sayıda davetli katıldı. Bakan Bayraktar Haliç Kongre Merkezi’nde TÜMSİAD İftarına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin iftarına davet etti. Başbakan Erdoğan da Bakan Bayraktar’ın daveti üzerine Oflulara hitap etti. Başbakan Erdoğan konuşmasında; "Biz, tabii ki sokaklarda yani ellerinde palalarla dolaşan kitleler istemiyoruz. 'Bodyguardlarla falan filan seçim sandıklarını alalım, gölgeleyelim, onlarla geleceğe yürüyelim'... Böyle bir şey de istemiyoruz" "Biz diyoruz ki; bu ülkede her şey kardeşçe, birlik beraberlik içinde olsun, herkes birbirinin inancına, yaşam tarzına saygılı olsun. Bu ülkede benim başı açık kardeşim de başı örtülü kardeşim de hepsi el ele yürüyor. Bunu kimse bozmasın. Kimse de bundan rahatsız olmasın" "Bunu başardığımız sürece bu ülkenin birliğine, beraberliğine kimse müdahale edemez. Türkiye bunu aştığı için birileri rahatsız oluyor. biz güçlenerek bunu aşacağız. Biz diyoruz ki; bu ülkede her şey kardeşçe, birlik beraberlik içinde olsun, herkes birbirinin inancına, yaşam tarzına saygılı olsun. Bu ülkede benim başı açık kardeşim de başı örtülü kardeşim de hepsi el ele yürüyor. Bunu kimse bozmasın. Kimse de bundan rahatsız olmasın. Bunu başardığımız sürece bu ülkenin birliğine, beraberliğine kimse müdahale edemez. Türkiye bunu aştığı için birileri rahatsız oluyor, biz güçlenerek bunu aşacağız" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap