SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan müjdeyi verdi

Başbakan müjdeyi verdi

12 Temmuz 2016 Salı - 12:43




Başbakan Binali Yıldırım, dün gündeme gelen Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkacağı yönündeki haberleri doğrulayarak müjdeyi netleştirdi.





Başbakan Binali Yıldırım AK Parti haftalık olağan grup toplantısında dün Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un ve Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın gündeme getirdiği 9 günlük Kurban Bayramı tatilini doğruladı. Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkacağını söyledi...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından bayramın son günü Cumhuriyet tarihinin rekor uçak inişi ve kalkışının gerçekleştiğini açıklayarak, "Atatürk Havalimanı'nda bayramın son günü Cumhuriyet tarihinin rekor uçak inişi ve kalkışı gerçekleşti. Tam bin 443 uçuş-kalkış gerçekleşti Atatürk Havalimanı'ndan. 13 yıl önce AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiye'nin bütün hava sahasındaki uçak sayısı bin 100'dü. Sadece Atatürk Havalimanı'nda bir günde bin 443 uçak indi ve kalktı. Aynı şekilde Sabiha Gökçen yine tarihinin rekor trafiğine ulaştı. Bütün bunlar havaalanı saldırısından sonra oldu" dedi.

Başbakan Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı ile ilgili ise 'Türkiye mahvoldu. Artık turizm biter, Türkiye bir daha ayağa kalkamaz' dediler. Bu ülkeyi, bu milleti tanımayanlar bir kez daha yanıldılar. Atatürk Havalimanı'nda, bayramın son gününde, cumhuriyet tarihinin rekor uçak inişi ve kalkışı gerçekleşti" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap