SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Davutoğlu Almanya'da

Başbakan Davutoğlu Almanya'da

12 Ocak 2015 Pazartesi - 09:08




Başbakan Ahmet Davutoğlu Almanya Başbakanı Angela Merkel’in davetlisi olarak iki günlük ziyarette bulunmak için Almanya’nın başkenti Berlin'e geldi.





Fransa'da meydana gelen terör saldırısına karşı düzenlenen dayanışma yürüyüşüne katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu Paris'teki temaslarının ardından akşam saatlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'e geldi. 22.30 sıralarında Berlin'deki Tegel Havalimanına gelen Başbakan Davutoğlu şeref kıtası tarafından karşılandı. Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu tarafından karşılanan Davutoğlu daha sonra konaklayacağı otele geçti.

Başbakan Davutoğlu yarın Alman mevkidaşı Merkel'le bir araya gelecek ve görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. Almanya'nın önde gelen düşünce kuruluşlarından Körber Vakfı’nda Türk dış politikasının öncelikli konularına ilişkin bir konuşma yapacak olan Davutoğlu ayrıca Almanya’da yerleşik Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Tükr vatandaşlarıyla bir araya gelecek. Başbakan Davutoğlu'na Almanya ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB Bakanı Volkan Bozkır ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç kendisine eşlik ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap