SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başaran’ın adayı Kanca

Başaran’ın adayı Kanca

15 Ocak 2014 Çarşamba - 09:09




Futbol ve siyasetin duayen isimlerinden Ali Kemal Başaran, yaklaşan yerel seçimler öncesi desteğini aday gösterildiği taktirde Faruk Kanca’dan yana ku





Uzun yıllar siyasetin içerisinde yer almış, Anavatan Partisinde İl Başkanlığı ile başlayan siyaset hayatının devamında üç dönemde Milletvekiliği görevlerini yürütmüş, sonrasında futbolun içerisine adım atarak sırasıyla; Akçaabat Sebatspor Başkanlığı ve şimdi de Trabzonspor Asbaşkanlığı görevini yürüten Dr. Ali Kemal Başaran, yaklaşan yerel seçimler öncesinde kafasındaki adayları netleştirdi. Başaran, önümüzdeki yerel seçimler aday gösterildiği taktirde Ortahisar Belediyesi içinde desteğini ve tercihini aday adaylarından Faruk Kanca’dan yana kullanacağını söyledi. Başaran, konu ile ilgili şöyle konuştu: “Malum, önümüzdeki aylarda yerel seçimler yapılacak. Kimi ya da kimleri destekleyeceğim sorusu ile sıkça karşılaşıyorum. Daha önceki seçimlerde destekleyemediğim meslektaşım ve aynı zamanda Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ve yine Büyükşehir kadar ehemmiyeti olduğunu düşündüğüm Ortahisar Belediyesi içinde mevcut aday adaylarından Faruk Kanca’yı destekleme kararı aldım.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap