SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başakşehir'de sanayi sitesinde yangın! Ekipler tarafından söndürüldü

Başakşehir'de sanayi sitesinde yangın! Ekipler tarafından söndürüldü

27 Ekim 2023 Cuma - 16:53




Başakşehir İSDÖK Sanayi sitesinde çinko imalathanesinin girişindeki doğal gaz kutusunda patlama meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.





Olay, İstanbul Dökümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi  (İSDÖK) Sanayi Sitesi'nde saat 14.00 sıralarında çinko imalatı yapan bir iş yerinin doğal gaz kutusunda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Alevler kısa sürede doğal gaz borusu ve iş yerini sardı.

Alevleri gören çevredekiler yangın tüpleri ile yangını söndürmeye çalıştı.  İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen bir kişiye olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu yangın söndürülürken iş yeri ve doğal gaz kutusunda hasar oluştu.

  Başakşehirde sanayi sitesinde yangın Ekipler tarafından söndürüldü

 

Yangını söndürmeye çalışan Resul Bahadır, "Yangın tüpleri ile müdahale ettik ama yangını önleyemedik. Çok büyük doğal gaz patlaması oldu. İtfaiye gelmeden yangın sönmedi" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap