SON DAKİKA



Haber > Gündem > Barlas AKP'deki yeni kuralı ifşa etti: Şatafatlı sofraları çekmek yasak

Barlas AKP'deki yeni kuralı ifşa etti: Şatafatlı sofraları çekmek yasak

05 Haziran 2022 Pazar - 19:02




Vatandaş geçim sıkıntısı çekerken, AK Partili isimlerin şatafatlı sofralarda fotoğraf çekmesi sık sık eleştiriliyordu. Yandaş yazar Mehmet Barlas, AK Parti'de getirilen yeni kuralı ifşa etti.





İğneden ipliğe gelen zamlar, düşen alım gücü, hayat şartlarının her geçen daha da zorlaşması gibi sebepler vatandaşı perişan ederken, Ağrı AK Parti Gençlik kollarının şatafatlı sahur programı yapması tepkilere neden olmuştu.

Yandaş Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, AKP'nin Kızılcahamam'daki kampında getirilen yeni kuralı ifşa etti. Barlas kampa katılanların kahvaltı ya da yemek masasında fotoğraf çekmesinin yasaklandığını söyledi.

Barlas'ın iddiası şu şekilde:

"Anlayacağınız Türkiye tam anlamıyla seçim atmosferine girdi. Belli ki seçim yarışı Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek. AK Parti kampından ilgi çeken bir detay da kampa katılanların kahvaltı ya da yemek masasında fotoğraflarının çekilmesinin yasaklanmasıydı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap