SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bariyer araca ok gibi saplandı

Bariyer araca ok gibi saplandı

25 Mart 2015 Çarşamba - 08:58




Eskişehir’de aşırı hız nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.





Eskişehir-Bursa Karayolu'nun 17’nci kilometresinde meydana gelen kazada Tayfun Öndül yönetimindeki 11 UA 257 plakalı otomobil, sürücünün aşırı hızlı olduğu gerekçesiyle Söğüt yol ayrımındaki orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisi aynı yönde seyreden bir başka otomobil de Öndül yönetimindeki araca çarptı. Kazada orta refüjdeki bariyerin aracın içinden geçmesi ile sürücü Öndül, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Kazanın ardından olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken, diğer aracın sürücüsü, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tayfun Öndül’ün cenazesi, itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak cenaze nakil aracına alındı. Öndül'ün cesedi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap