SON DAKİKA



Haber > Gündem > Barış Yarkadaş: ''Sokağa çıkma yasağı 4 güne çıkarılacak''

Barış Yarkadaş: ''Sokağa çıkma yasağı 4 güne çıkarılacak''

14 Aralık 2020 Pazartesi - 13:22




Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 ekranlarında katıldığı canlı yayında, koronavirüse karşı alınan sokağa çıkma yasaklarının genişletileceğini ve Mart ayına kadar yasakların 4 güne çıkarılacağını iddia etti.





tv100'de Ahu Özyurt ile 10'dan 12'ye programına katılan gazeteci Barış Yarkadaş, sokağa çıkma yasaklarının önce 3 güne ardından da 4 güne çıkarılacağını ileri sürdü.

Gazeteci Barış Yarkadaş tv100'de yayınlanan Ahu Özyurt ile 10'dan 12'ye programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sokağa çıkma yasaklarının yılbaşından itibaren haftada 3 güne çıkarılacağını belirten Yarkadaş, Mart ayına kadar yasakların devam edeceğini ve sürenin 4 güne çıkarılacağını iddia etti.

"Pandemi artıyor ve bu yasaklar da yeni yıla girerken sokağa çıkma yasağı 3 güne çıkarılacak. Ondan sonra da Mart ayına kadar hafta sonuna 2 gün daha eklenmesi konuşuluyor" diyen Barış Yarkadaş şu anda bunun tartışıldığını kaydetti. Mart'a kadar önlemlerin devam edeceğini kaydeden Yarkadaş, insanların bu durumdan daha fazla etkileneceğini belirtti.

Esnafın daha büyük zorluklar yaşayacağına dikkat çeken Yarkadaş, hükümetin bu konuda daha fazla çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap