SON DAKİKA



Haber > Gündem > Barış Yarkadaş isim verdi: Eski CHP'li vekil AKP'ye katılacak

Barış Yarkadaş isim verdi: Eski CHP'li vekil AKP'ye katılacak

07 Ağustos 2022 Pazar - 11:10




Gazeteci Barış Yarkadaş dün katıldığı televizyon programında CHP'den istifa eden Memleket Partisi'ne katılan Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye geçeceğini açıkladı.





Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100’de katıldığı programda CHP'den istifa eden Memleket Partisi'ne geçen Mehmet Ali Çelebi'nin iktidar partisi kaynaklarından aldığı bilgiye göre AKP'ye geçeceğini aktardı.

CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ne geçen daha sonra da oradan da ayrılan ve son açıklamalarında  Cumhur İttifakı'nı öven Mehmet Ali Çelebi’nin AKP'ye katılacağını iddia edildi.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, TV100'de dün akşam katıldığı programda "Bugün AK Partili bir arkadaşıma sordum, ‘Mehmet Ali Çelebi ile bir irtibatınız mı var?’ diye. 'Mehmet Ali Çelebi ile AK Parti Grup Başkanvekillerinden biri ve AK Parti MKYK Üyesi bir arkadaşımız bir temas kurdular" diye konuştu

Yarkadaş, konuşmasına şöyle devam etti:

"Mehmet Ali Çelebi’nin ekim ayından itibaren AK Parti sıralarında artık milletvekilliğine devam etmesi hususunda anlaştılar' dedi"

Mehmet Ali Çelebi de son olarak kendi sosyal medya hesabından şu paylaşımı gerçekleştirdi:

 "Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur İttifakı derim


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap