SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bana adam gibi adam önerin

Bana adam gibi adam önerin

30 Nisan 2013 Salı - 08:57




AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı Nisan Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, "Yerel seçimlerde ban





Muhammet TAŞ AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı Nisan Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, "Yerel seçimlerde bana adam gibi adam önereceksiniz. Akraba, mahalle ayrımı yapmayacaksınız" dedi. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Günnar, "Beşikdüzü’nü büyükşehirde adam gibi temsil edecek, Beşikdüzü’nün menfaatlerini koruyacak, yetenekli, kabiliyetli kişileri seçerseniz başarıya ulaşırsınız. Seçmezseniz biz seçeriz. Belki biz yanlış yaparız. O yüzden şimdiden uyanık olun. Belediye başkan adaylıklarında şimdiden düşünün. Şu Beşikdüzü yeter artık ya! Bir bakıyorsun Vakfıkebir’de bağımsız kazanmış, bir bakıyorsun burada bağımsız kazanmış. Nasıl olur böyle bir şey ben bunu anlayamıyorum. Yeterince destek vermiyoruz birbirimize demek ki! Bir yerde bir eksiğimiz var. Bu eksikleri şimdi gördük, bunları gidereceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap