SON DAKİKA



Haber > Gündem > Balta'dan Çarşıbaşı çıkarması

Balta'dan Çarşıbaşı çıkarması

21 Mayıs 2015 Perşembe - 19:04




AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını kapsamında ziyaret ettiği Çarşıbaşı'nın Yavuz köyünde kemençelerle karşılandı.





AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Balta, seçim çalışmaları kapsamında YavuzKöy'e giderek vatandaşlarla birlikte oldu. Coşkulu şekilde karşılanan Balta, karşılamada bulunan halk oyunu ekibiyle beraber horon oynadı. Balta daha sonra bıurada yaptığı konuşmada, “Burası Trabzon’un en büyük mahallelerinden biri. Bu mahalle AK Parti'ye AK Parti iktidarına hem yerel seçimde hem de genel seçimde çok büyük destekler verdiğine şahidiz. Ben bu desteklerinizden dolayı, bu verdiğiniz güç ve kuvvetten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Parti’ye seçmenin teveccühü çok büyük. Gerçekten AK Parti’nin istikrar ve güven ortamının Türkiye için çok önemli olduğunu halkımız da bilincinde” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap