SON DAKİKA



Haber > Gündem > Balgat'ta hareketlilik başladı: 6’lı masa bugün üçüncü kez toplanıyor!

Balgat'ta hareketlilik başladı: 6’lı masa bugün üçüncü kez toplanıyor!

24 Nisan 2022 Pazar - 11:16




CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin bir araya geldiği 6’lı masa bugün üçüncü kez toplanacak. Balgat'ta DP binasında hareketlilik başladı.





CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin bir araya geldiği 6’lı masa bugün üçüncü kez toplanacak.

Üçüncü toplantının ev sahipliğini ise DP Genel Başkanı Gültekin Uysal yapacak.

GENEL MERKEZDE OLAĞANÜSTÜ HAL

Toplantının yapılacağı Balgat’taki genel merkez binasında ise adeta olağanüstü hal ilan edilmiş durumda.

Önlemler çerçevesinde DP yönetimi cuma gününden bugüne kadar genel merkezi parti yöneticileri, çalışanları ve güvenlik personeli hariç girişe kapattı. Bunların dışında genel merkeze 6 liderin kurmayları hariç, kimsenin girişine izin verilmedi.


Özel bir şirket tarafından dinleme cihazlarına karşı böcek taraması yapıldığı iddia edildi.

Kamuoyunda sinyal kesici olarak bilinen jammer kullanımına ise basının yayın yapacağı dikkate alınarak kullanılıp kullanılmamasına toplantı saatinde karar verileceği ileri sürüldü.

Parti genel başkanların korumalarının aldığı güvenlik önlemlerinin yanı sıra DP yönetiminin özel bir güvenlik firmasından da hizmet alacağı belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap