SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakanlıktan sahipsiz köpek operasyonu

Bakanlıktan sahipsiz köpek operasyonu

14 Haziran 2016 Salı - 13:28




Orman ve Su İşleri Bakanlığı ekipleri, Büyükçekmece sınırları dahiline köpek döken 15 ayrı ilçeyi tespit ederek bu ilçeler hakkında resmi işlem başlat





Olaya tepki gösteren Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Büyükçekmece sokak hayvanı döküm istasyonu değildir" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı özel ekip kurup İstanbul'da sahipsiz köpek operasyonu yaptı. Büyükçekmeceye köpek bırakan 15 ilçe hakkında işlem başlatıldı. Opersayon Büyükçekmece Belediyesi'nin ihbarıyla başladı. Büyükçekmece’de sürekli olarak sokaklarda artan köpek sayısı ve vatandaşlardan bu yönde sıkça şikayet geldiğini  dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Halkımızın şikayetlerini dikkate alarak gerekli tedbirleri kendi bünyemize aldık. Ancak durumu Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na da yazılı olarak bildirdik" dedi.

"15 İLÇEYLE İLGİLİ OPERASYON BELGELEDİ"

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın özel ekiplerle Büyükçekmece’yi takip altına aldığını açıklayan Başkan Akgün şunları söyledi: "15 ayrı ilçeden Büyükçekmece’ye gece yarısında dökülen köpekleri tespit edip, dökenleri yakaladılar. Bu 15 ilçe hakkında da şu an işlem yapılmaktadır. Büyükçekmece, sokak hayvanları döküm istasyonu değildir. Büyükçekmece’de en önemli mesele sokaktaki köpekler meselesi derken ardında yatan gerçek buydu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri 15 ilçeyle ilgili bu operasyonu resmi belge ile de belgeledi. Şu an haklarında da resmi işlem başlatılmıştır"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap