SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakanlık açıkladı! Yasak Pazartesi'ne kadar uzatıldı

Bakanlık açıkladı! Yasak Pazartesi'ne kadar uzatıldı

03 Mayıs 2020 Pazar - 16:27




Sokağa çıkma yasağı bu hafta üç gün sürüyor. Yasağın ilerleyen günlerde de devam edeceği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan yasakta genelge ile belirlenen yerler dışında her yer kapalı kalıyor. Peki sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Bakkallar ve marketler açık mı?





Geçtiğimiz haftalarda sonunda uygulanan sokağa çıkma yasağı corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında bu hafta da devam ediyor. 1 Mayıs'ı hafta sonuyla birleştiren sokağa çıkma yasağı başladı ve vatandaşlar sokağa çıkma yasağı süresince bakkal ve marketlerin açık olup olmayacağını araştırıyor. Peki bakkallar ve marketler hafta sonu açık mı?

BAKKALLAR VE MARKETLER NE ZAMAN AÇILACAK?

30 büyükşehir ve Zonguldak’a yönelik 1 Mayıs cuma, 2 Mayıs cumartesi ve 3 Mayıs pazar günleri sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Hafta sonu bakkallar ve marketler kapalı olacak ancak dışarıya yemek servisi yapan lokantalar ve tatlıcılar hizmetlerine devam edecek. Aynı şekilde evlere servis yapan su işletmeleri ve fırınlar da hizmetlerini sürdürecek. Pazartesi günü bakkallar ve marketler yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap