SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakanlar Kurulu Toplanıyor

Bakanlar Kurulu Toplanıyor

13 Ağustos 2012 Pazartesi - 13:12




Bakanlar Kurulu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak.





Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşecek toplantı saat 14.00'te başlayacak. Toplantıda iç ve dış gelişmeler detaylarıyla masaya yatırılacak. İç gelişmeler başlığında ele alınacak en önemli konu, terörle mücadele olacak. Son günlerde artan terör olayları ve Foça'da yaşanan hain saldırının detayları kurulda ele alınacak. Şemdinli'de yaklaşık 20 gün süren operasyon ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör yuvalarına yaptığı operasyonların bilançosu da kurulun en önemli gündem maddelerinden. Ayrıca CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün terör örgütü tarafından kaçırılması ve ardından başlatılan kurtarma çalışmalarındaki son durum da kurulda masaya yatırılacak. Dış politikada ise gündem Suriye...

Suriye'de şiddet olayları Ramazan ayına rağmen dinmek bilmiyor. Esed rejiminin en son Halep kentinde düzenlediği saldırılar ve Suriye'nin genelinde yaşanan tüm gelişmeler kurulda değerlendirilecek. Dış politika başlığında bir başka önemli konu ise Myanmar'da yaşanan insanlık dramı olacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap