SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan'a çimento protestosu

Bakan'a çimento protestosu

19 Ekim 2013 Cumartesi - 09:10




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dün akşam saat 16.00 sıralarında vatandaşlarla bayramlaşmak amacıyla gittiği Tonya’da bir grup vatandaşı





Tonya’nın girişinden başlayarak, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Bayraktar, Cumhuriyet Meydanına gelince daha ilçeye yapılması planlanan çimento fabrikası ile ilgili olarak "Tonya’yı satamazsınız" diyerek sözlü saldırıya maruz kaldı. Buna rağmen vatandaşlarla bayramlaşmaya devam eden Bayraktar, ilçeden ayrılırken, bu sefer Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 100 kişilik grubun alkışlı protestoları ile karşılaştı. "Tonya’nın geleceği satılamaz" şeklinde pankart açan bir vatandaş ve onu destekleyen diğer grup "Tonya’yı satamazsınız" diye bağırdı. Bayramlaşmanın sonunda Merkez Ulu Camii önünde vatandaşlarla sohbet eden Bakan Bayraktar, çimento fabrikasıyla ilgili şunları söyledi: "‘Bizim orada maden var. Orada istihdam olacak’ dediler. Bizde çalışma yaptık. ‘İstemiyoruz’ dediler. ‘İstemiyorsanız biz de yapmayız’ dedik. Bu işle ilgili benim gayretim var. Zararlıysa yapmamak lazım. Faydalıysa milletin sahip çıkması lazım. Bu işte siyaset olmaz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap