SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Varank TOGG’a binen Fulya Öztürk’ü fena korkuttu!

Bakan Varank TOGG’a binen Fulya Öztürk’ü fena korkuttu!

03 Kasım 2022 Perşembe - 11:32




TOGG’un deneme sürüşüne katılan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk Bakan Mustafa Varank’ın gaza basmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Ünlü sunucu korkudan gözlerini kapattı.





Geçtiğimiz günlerde seri üretim fabrikası açılan TOGG ile deneme sürüşleri yapılmaya devam ediliyor. Bu doğrultuda bir çok kanal muhabiri deneyimlerini izleyicilere aktarmak için kamera karşısına geçerken bu test sürüşlerinin bazılarına Bilim Sanayi ve Tekonoloji Bakanı Mustafa Varank da eşlik ediyor.

TOGG’A BİNEN FULYA ÖZTÜRK FENA KORKTU

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk de TOGG ile deneme sürüşüne katılan muhabirler arasına girdi. Bakan Varank’ın sürücü koltuğunda bulunduğu test sürüşünde oldukça ilginç anlar yaşandı. TOGG’un teknik detaylarını anlatan Varank biranda gaza basınca Fulya Öztürk neye uğradığını şaşırdı. Aracın ivmelenmesiyle korkan Öztürk korkudan gözlerini kapatmak zorunda kaldı. Fulya Öztürk Bakan Varank’ın gaza basmasıyla “İnanmıorum, nasıl ya, şaka mı” diye verdiği tepkiler aynı zamanda sosyal medyada gündem oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap