SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Soylu Müjdeleri Sıraladı!

Bakan Soylu Müjdeleri Sıraladı!

15 Nisan 2018 Pazar - 19:06








Hayallerimizle buluşuyoruz

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon için müjdeleri sıraladı. Bakan Soylu, “Erzincan-Trabzon Demiryolu’nun Etüt Projesi bitti. Uygulama Projesi 1 ay içinde başlıyor. Trabzon bir hayaliyle daha buluşuyor” dedi.

SÖZ VERDİK

AK Parti Trabzon İl gençlik Kolları 5 olağan Kongresine katılan İçişleri bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da yapılan ve yapılacak olan projeleri peş peşe sıraladı. Bakan Soylu, kongre öncesi Santa Harabelerini gittiğini belirterek, “Santa’ya gitmemizin sebebi var. Santa Harabeleri, Trabzon ve Gümüşhane’nin yeni cazibe merkezi olması için söz verdik” dedi.

HAYIRLI OLSUN


Soylu, “Trabzon 900 yataklı şehir Hastanesi Yüksek Planlama Kurulundan çıktı hayırlı olsun. Geçen hafta Sayın Cumhurbaşkanımız talimat verdi. 1 hafta içinde bu iş bitsin dedi. Sayın Başkanımızla konuştuk. Hemen İmzaya açtı ve kararı bize gönderdi. Bende Bakanlar Kurlunda Berat kardeşim ve diğer bakanlarımıza elden imzalattım hayırlı uğurlu olsun”

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR

Burada en büyük teşekkürü Faruk Özlü, bakanım hak etti. Özel teşekkür. Şehrimizin hemşerisi oldu. Ama bize çok önemli şey kazandırdı. TR 61 Yeşil Endüstri bölgesi. Yani yatırım adası. O kanunla hem Akyazı’da hastane yapmayı kazandık, hem de Türkiye’de en önemli endüstri bölgelerinden birini kazandık” ifadelerini kullandı.

1 AY İÇİNDE BAŞLIYOR

Erzincan / Trabzon Demiryolu ile ilgilide konuşan Soylu, “Erzincan-Trabzon Demiryolu’nun Etüt Projesi bitti. Uygulama Projesi 1 ay içinde başlıyor. Trabzon bir hayaliyle daha buluşuyor. Bir çok hizmet yapmaya çalıştık. Bunun bir tek sahibi var. Millet. Bir tek de yapıcısı var. AK Parti… Ne söz verdiysek yerine getirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap