SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Bakan Nebati'yi yadırgamıştım' diyen Ahmet Hakan: "Meğer marjinal benmişim"

'Bakan Nebati'yi yadırgamıştım' diyen Ahmet Hakan: "Meğer marjinal benmişim"

20 Mart 2022 Pazar - 11:23




Bakan Nebati'nin dünyayı beş Yahudi ailesinin yönettiğini ima ettiği sözlerini yadırgadığını söyleyen Ahmet Hakan, anket sonuçlarını paylaşarak "Meğer marjinal benmişim." dedi.





Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dünyayı beş Yahudi ailesinin yönettiğini ima ettiğinde epey yadırgadığını belirten Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Amma da marjinal bir görüş' falan demiştim. Meğer marjinal benmişim." düşüncesini dile getirdi.

AHMET HAKAN ANKET SONUCU PAYLAŞTI

Hakan bugünkü köşe yazısında, "Serbesiyet’te Vahap Coşkun’un yazısında okudum. MetroPoll’ün yaptığı araştırmalardan birinde... Vatandaşa sorulmuş: 'Dünyayı beş Yahudi ailesinin yönettiğine inanıyor musunuz?' Bu soruya halkın yüzde 37’si 'Evet, inanıyorum' cevabını vermiş 'Evet, inanıyorum' diyenlerin partilere göre oranı ise şöyle çıkmış: AK PARTİ: Yüzde 35 / CHP: Yüzde 40 / İYİ PARTİ: Yüzde 42 / HDP: Yüzde 42" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap