SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Koca'dan sağlıkçılara güzel haber geldi

Bakan Koca'dan sağlıkçılara güzel haber geldi

03 Ocak 2021 Pazar - 10:38




Sağlık Bakanı Koca, "Önümüzdeki süreçte ihtiyaç duyulan alanlarda istihdam edilen sağlık çalışanlarının fiili hizmet zamlarına ilişkin olarak iyileştirmelerin yapılabileceği düşünülmektedir" dedi.





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'yıpranma payının tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak şekilde revize edilmesine ilişkin' CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan'ın önergesini yanıtladı.

Bakan Koca 2018'de yapılan düzenlemeyi anımsatarak, "Kanun kapsamında sağlık meslek mensubu sayılan ve insan sağlığı için koruyucu, teşhis, tedavi ve rehabilite edici hizmetlerde çalışanlar fiili hizmet süresi zammı kapsamına alınmıştır. Önümüzdeki süreçte bu konunun hükümetimiz tarafından yeniden gözden geçirilerek ihtiyaç duyulan alanlarda istihdam edilen sağlık çalışanlarının fiili hizmet zamlarına ilişkin olarak iyileştirmelerin yapılabileceği düşünülmektedir” ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap