SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Koca fotoğraf paylaşıp uyardı: Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş

Bakan Koca fotoğraf paylaşıp uyardı: Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş

12 Temmuz 2020 Pazar - 14:18




Sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaşarak uyarıda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de" dedi.





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaştı.

Fotoğrafta, arka tarafta bulunan 2 kişinin maskelerini düzgün taktıkları gözlenirken, öndeki 3 arkadaşın ise maskelerini çene altında taşıdıklarını görüldü.

Bakan Koca, bu fotoğrafa ilişkin, "Bu karede, salgına karşı ön planda 5 kişiyiz. Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de. Bir dahaki karşılaşmamızda sizi daha donanımlı görelim arkadaşlar" değerlendirmesinde bulundu. 

 

Bu karede, salgına karşı ÖN PLANDA 5 KİŞİYİZ. Üç arkadaş, Koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de. Bir dahaki karşılaşmamızda sizi daha donanımlı görelim arkadaşlar. pic.twitter.com/LRuvfVjaH2 — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) July 12, 2020

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap