SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Karaismailoğlu ve CHP'li vekiller arasında tartışma

Bakan Karaismailoğlu ve CHP'li vekiller arasında tartışma

13 Aralık 2020 Pazar - 21:32




Meclis Genel Kurulu’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın, bütçesinin görüşmelerinde tansiyon yükseldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve CHP'li vekiller arasında tartışma çıktı.





Meclis Genel Kurulu’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın, bütçesinin görüşüldüğü  esnada Bakan Karaismailoğlu ve CHP'li vekiller arasında tartışma çıktı.

İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nün garanti geçişleri hakkında rakamları paylaşan Bakan Karaismailoğlu'na CHP sıralarından tepki geldi.

"HAYRETLER İÇERİSİNDE İZLİYORUZ"

Bu tepkinin ardından elindeki rakamları Meclis kürsüsünde paylaşan Karaismailoğlu, "Beş kişi burada aynı konuyu konuştu, 5 tane farklı rakam verildi. Nereden uyduruyorsunuz, hayretler içerisinde izliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Karaismailoğlu açıklamasının devamında, "Salgın dönemine rağmen Temmuz-Ekim aylarına ait otoyol ve köprü geçiş sayılarına verilen garanti sayılarının üzerinde olduğunu belirtmek istiyorum." dedi.


TANSİYON YÜKSELDİ

CHP ve İYİ Parti'li vekiller yalan söylediği iddiası ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun özür dilemesini istedi. Bunun üzerine Meclis Genel Kurulu'nda sert bir tartışma yaşandı.

İŞTE TANSİYONUN YÜKSELDİĞİ O ANLAR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap