SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Ergin'den Ağar için güvenlikli cezaevi açıkl

Bakan Ergin'den Ağar için güvenlikli cezaevi açıkl

18 Nisan 2012 Çarşamba - 14:14




Mehmet Ağar'ın "güvenlikli cezaevi" talebine ilişkin, "Çalışma yapılıyor. Belli olunca haberiniz olur" dedi.





Londra'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Bakan Ergin, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Ergin, Mehmet Ağar'ın güvenlikli bir cezaevine yerleştirilmesi yönündeki talebine ilişkin bir soru üzerine, "Arkadaşlar normal çalışmayı yapıyorlar şu an. Belli olunca haberiniz olur" diye karşılık verdi.
 
 Bakan Sadullah Ergin, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in, tutuklu vekillerin durumlarıyla ilgili partilerin grup başkanvekilleriyle yapacağı görüşmenin hatırlatılması üzerine de, "Meclis Başkanımızın bir daveti olmuş. Bir görelim sonucunu" dedi.

 AVUKATI: iSTANBUL'DA TESLİM OLACAK 

Susurluk davası kapsamında verilen 5 yıl hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından hakkında yakalama emri çıkartılan Mehmet Ağar'ın, büyük olasılıkla İstanbul'da teslim olacağı belirtildi.

Mehmet Ağar'ın avukatı Abdullah Egeli, Ağar'ın terör örgütlerinin ölüm listesinde olduğunu ileri sürerek, müvekkilinin can güvenliğinin sağlanması için Adalet Bakanlığı'ndan güvenlikli bir cezaevine yerleştirilmesi konusunda talepte bulunduklarını ifade etti. Bakanlığın da bu konuda hassas davrandığını ifade eden Egeli, bu yönde verilecek kararı beklediklerini söyledi. Avukat Abdullah Egeli, Ağar'ın İstanbul'da olduğunu ve büyük ihtimalle burada teslim olacağını ifade etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap