SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı

Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı

18 Kasım 2022 Cuma - 15:14




Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstiklal Caddesi'nde olayın yaşandığı noktada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.





Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları; Türkiye 40 yıldır farklı terör örgütlerinden çok çekti, ama güçlenerek yoluna devam etti. Bugün buraya gelerek esnafımızla olan dayanışmamızı da göstermek istedik. Esnafımız hemen ertesi gün işinin başına geldi.

Bugün şu noktaya gelinceye kadar çok sayıda turist gördük. Uruguay'dan Malezya'ya kadar, Avrupa'nın farklı ülkelerinden, her yerden farklı turistler var. Türkiye olarak terörü nerede olursa olsun temizlemeye devam edeceğiz.

ABD MEDYASININ 'TURİSTİK BÖLGE' MANŞETİ

Bu terör saldırısını kim gerçekleştirdi. Gerçi içeride de var. PKK,PYD, YPG diyemeyenler... Yurt dışında da görüyoruz. Çifte standardı. Hiçbirşey bizi yıldıramaz. Teröristleri temizlemeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı başlamıştır, Türk Baharı başlamıştır. Askeri operasyonumuz hiçbir zaman bitmez. Teröristleri Suriye'de olsun, Irak'ta olsun avlamaya devam edeceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap