SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Albayrak’tan Hakkari açıklaması!

Bakan Albayrak’tan Hakkari açıklaması!

09 Ekim 2016 Pazar - 13:47




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 23. Dünya Enerji Kongresi'ndeki konuşmasında Şemdinli'de gerçekleştirilen ve 9 askerin şehit olduğu t





Şehit ailelerine başsağlığı dileyen Albayrak, "Burada çok önemli bir nokta var. Cumhurbaşkanımızın uzun zamandır söylediği teröristtin ve terörün iyisinin ve kötüsünün olmadığı, benim teröristim senin teröristin olmadığı bilincinden hareketle bir kez daha bu platform aracılığıyla tüm dünyadaki dost ülkelere teröre karşı ortak bir duruş ve dayanışma sergilenmesinin gerektiğinin ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade etmek istiyorum." dedi.

 "HER ZAMANKİNDEN ÇOK DAHA FAZLA SAMİMİYET GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ"

 Bakan Albayrak, "Bu çerçevede şu terör örgütü saldırı gerçekleştirdiğinde taziye için arayıp başka bir saldırı gerçekleştirdiğinde dayanışma için aramayan ülkelere de tekrardan samimiyet çağrısında bulunmak istiyorum. Çünkü bu terör ateşi her geçen gün dünyayı ve ülkemizi, tüm bölge coğrafyasını yakmaya devam ediyor. Bu süreçte her zamankinden çok daha fazla samimiyet göstermek zorundayız" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap