SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Akar'dan Rusya açıklaması

Bakan Akar'dan Rusya açıklaması

11 Mart 2020 Çarşamba - 11:28




Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "Rus heyetiyle, görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Aynı şekilde Rusya tarafının da gerekli hassasiyetin göstermesini beklemekteyiz. Temennimiz ateşkesin kalıcı olması. Şu ana kadar faaliyetler olumlu şekilde cereyan etti" dedi.





Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyindeki İdlib'deki gelişmelerle ilgili olarak Rus askeri heyetiyle yapılan görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Bakan Akar, görüşmelerin olumlu geçtiği mesajını verdi.
Bakan Akar, Rus askeri heyetiyle yapılan görüşmeyle ilgili olarak "Karşılıklı görüşmeler olumlu, yapıcı şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Akar, M-4 karayolu üzerindeki Türk-Rus ortak devriyesinin 15 Mart'ta başlamasının planlandığını söyledi. Akar, "15 Mart'ta M4 karayolu üzerinde müşterek devriyenin başlamasını planlıyor, ona çalışıyoruz" dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap