SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli'yi hedef alan İYİ Partili görevden alındı

Bahçeli'yi hedef alan İYİ Partili görevden alındı

15 Ekim 2019 Salı - 14:47




İYİ Parti Genel Merkezi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavisinin tamamlanmasının ardından genel merkezde verdiği fotoğrafla ile ilgili yapılan paylaşım nedeniyle İzmir Buca İlçe Başkanını görevden aldı.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçirdiği rahatsızlığın ardından partisinin genel merkezinde verdiği fotoğraf ile ilgili İYİ Parti İzmir Buca İlçe Başkanlığının facebook sayfasından tepki çeken bir paylaşım yapıldı.

Bahçeli'nin partilileri selamladığı fotoğraf, “3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış!” notuyla paylaşıldı. Gelen tepkiler üzerine paylaşım bir süre sonra kaldırıldı. 

Paylaşımla ile ilgili ise, İYİ Parti Genel Merkezi ve İzmir İl Başkanlığı devreye girdi ve Buca İlçe Başkanı görevden alındı. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise, konu ile ilgili bir açıklama yaparak, konu ile ilgili özür diledi ve paylaşımı yapan ilçe yöneticisinin partiden istifa ettiğine dair dilekçeyi yayınladı.

Kırkpınar, "Akşam saatlerinde İYİ Parti Buca İlçe başkanlığı facebook sayfa yöneticisi tarafından paylaşılan Sn. Devlet Bahçeli ile ilgili görüntüden ve sözden dolayı incinen, üzülen ve öfkelenen kardeşlerimizden Teşkilatımız adına özür dilerim, Sn Devlet Bahçeli’ye sağlıklı ömürler dilerim" dedi.  

h-017.jpg


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap