SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli'den koalisyon açıklaması

Bahçeli'den koalisyon açıklaması

26 Ekim 2015 Pazartesi - 09:06




Bahçeli, partisinin Ankara mitinginde konuştu. Bahçeli, "1 Kasım'dan sonra Türkiye hükümetsiz kalmayacaktır. MHP 4 ilkesi çerçevesinde HDP dışında her





Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ankara mitinginde halka seslendi.1 Kasım'dan sonra Türkiye hükümetsiz bırakılmayacağını söyleyen Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi eğer tek başına hükümet kuracak bir çoğunluğa ulaşamazsa, dört ilkesi çerçevesinde, HDP dışında her partiyle iktidar olmaya, iktidar kurmaya şimdiden hazırdır. Oylarımızın düştüğünü ahlaksızca söyleyenler, AKP beslemesi, troll takviyeli içimizden devşirilen dönek ve devşirmeler, Algı operasyonlarıyla Türklüğü HDP'nin gerisinde bırakmak için mücadele verenler 1 Kasım akşamı rezil rüsva olacaklardır. Korkuları, kaygıları, telaşları bu yüzdendir. MHP, anket engellerini, spekülasyon tertiplerini aşarak geliyor. MHP, iftiraları kırarak, tuzakları bozarak geliyor. MHP, siyasi operasyonları, AKP-CHP-HDP kuşatmasını yararak geliyor. 1 Kasım'da Milliyetçi Hareket Partisi iktidara geliyor" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap