SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli'den idam mesajı!

Bahçeli'den idam mesajı!

21 Şubat 2017 Salı - 10:31




Bahçeli, grup toplantısında Erdoğan'ın suikast timinde yer alan darbecinin idam çıkışına rest çekerek idamın getirilmesi için destek sözü verdi.





Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında partililere ve milletvekillerine yaptığı konuşmada, AK Parti'ye, idam cezasının geri getirilmesi için "AKP samimiyse MHP'nin sözü söz kayıtsız şartsız destek verecektir" diyerek  tartışmalara son noktayı koydu.

BAHÇELİ'DEN HAİNLERİ KORKUTAN MESAJ: İDAMA KAYITSIZ ŞARSIZ VARIZ

MHP lideri Bahçeli, "15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı'na suikast yapmak isteyen darbecilerin yargınlanmasına başlandı. Türk adaletinin bu darbeci ve diğerlerini en ağır şekilde cezalandıracağına inancım tamdır. Hainler idamdan korkmuyor ve milletimiz idam istiyorsa bize düşen bunu Meclis'te yapmaktır. AKP top çevirmesin, zamana oynamasın. İdamda samimiyse MHP'nin sözü söz buna kayıtsız şartsız destek verecektir. 15 Temmuz Türkiye için dönüm noktasıdır." dedi.

DARBECİ HAİNİN MEYDAN OKUMASINA BAHÇELİ'DEN REST!

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi kalkıştığı darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Marmaris'teki kaldığı otele almaya giden Özel Kuvvetler timinin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, dünkü ilk duruşmasındaki ifadesinde "Ben hiçbir şeyden korkmuyorum. Ben darbe yaptım. Bunun cezası idam bile olsa hiç canım yanmaz. İntihar olmayacağını bilsem sandalyeyi ben düşürürüm. Benim yaptığım tek şey Gökhan Paşam ve Semih Paşam tarafından bana verilen görevi yapmaktı. Bize verilen görev Cumhurbaşkanını sağ salim Ankara'ya götürmekti" diyerek herkesi şoke etmişti. Bahçeli'nin bugünkü konuşmasındaki idam çıkışı da bu darbeci binbaşının meydan okumasına bir karşılıktı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap