SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır

Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır

04 Mayıs 2023 Perşembe - 14:42




Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'da vatandaşlara hitap ediyor.





Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; Aydın'ın tarihinde karanlık noktalar olmayacaktır. Zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız.

Geçmişte yaptık, yine başarırız. Birlikte çok daha güçlüyüz. Çünkü hep birlikte Türkiye'yiz. Hep birlikte Türk milletiyiz. Geleceğin gücü Türkiye olacaktır. İnancımız budur. İrademiz budur. Bu nedenle 14 Mayıs seçimleri önemlidir.

"14 MAYIS SİYASİ TARİHİMİZİN KİLİT TAŞIDIR"

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere hazır mısınız? Şartlar ne olursa olsun sandığa gidecek misiniz? Bir oyunuzu MHP'ye bir oyunuzu da Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verecek misiniz? 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır.

Yeşil Sol Parti demek, CHP ve İYİ Parti demektir. Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Kandil'e gidecek. Önemle altını çiziyorum. CHP ve İYİ Parti'ye verilecek her oy Türk milletinin tarihi yürüyüşünü sekteye uğratacaktır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap