SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli: Reina saldırısına ''Oh olsun'' diyen alça

Bahçeli: Reina saldırısına ''Oh olsun'' diyen alça

03 Ocak 2017 Salı - 10:03




MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin 2017 yılının ilk grup toplantısında konuştu.





2016 yılı teröristlerin suikast ve saldırılarına kurban gitmiştir. Hedef milli bilik ve kardeşliğimizdir. Saldırılar karşısında sabrımız kalmamıştır.

Karşı karşıya olduğumuz zincirleme suikast dehşet vericidir. Bu darboğazdan çıkmak ve bu oyunu bozmak zorundayız.

Bir Başbakan Yardımcısı ''vatandaşlar tedbirli olsun ama korkmasınlar'' diyor. Tabiki de vatandaşımız bu alçaklardan korkmayacak ama tedbiri alması gereken vatandaşmıdır.

Cinayetler ne zaman son bulacak, ülkem ve milletim ne zaman huzur ve asayişe kavuşacak.

Maruz kaldığımız tehditler son derece ciddidir. Bombalar din, dil köken ve yöre farkı gözetmeksizin patlatılmaktadır.


Durmak akılsızlıktır. Geçmişte yedi düvele karşı geldik yine geliriz. Hain ve destekçileri kudursalarda bu aziz milletin surlarını aşamayacaklardır.

Yeni yılın ilk anlarında İstanbul'dan gelen katliam haberi bizi katıksız hedere boğmuştur. Reina katliamı sözün ve insanlığın bittiği andır.

Katil elini kolunu sallayarak saldırmıştır. Katliamın 7 dakika sürdüğü belirtilmiştir. Reina katliamı 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin artçı sarsıntısıdır.

Terörle mücadelede bir ve beraber olmalıyız ve olacağız da...

Astana'daki barış görüşmeleri öncesinde terör örğütleri boş durmayacaktır, buna hazırlıklı olmalıyız.


Türkiye'nin Suriye topraklarında bekası için verdiği mücadeleye karşı Oratköy'de adeta meydan okunmuştur. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye Cumhuriyeti mücadelesinden asla taviz vermeyecektir.

İstanbul'un göbeğinde kalaşnikofla yapılan saldırı kafalarda çok sayıda soru işareti oluşturmuştur.

Yeni yıl kutlamalarının karşısına Mekke'nin Fethi'ni çıkartmak art niyetliliktir. Reina saldırısı sonrası sosyal medyada ''Oh olsun'' demek kelimenin tam manası ile alçaklıktır. Reina'dan yeni bir bölme oyunu çıkartma şarlatanların işidir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleneceği yönündeki iddialara ilişkin grup toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Başbakan Binali Yıldırım'dan suikast ihbarları arttığı yönünde bilgi geldiği' iddiasına değinerek, Başbakan'dan kendisine böyle bir uyarının gelmediğini söyledi.

ZIRHLI ARAÇ VERİLECEĞİNE DAİR BİLGİLER ULAŞTI


Bahçeli, "Basın yoluyla Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast ihbarlarının yoğunlaştığına dair bilgiler gelmiştir. Herkes inandığı yolda kararlı bir şekilde ilerleyecektir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aynı şekilde yapacağını düşünüyorum. Bizim koruma sayımız şu an sabit. Yeni bir talepte de bulunmuyoruz. Bizim koruma sayımız şu an sabit. Yeni bir talepte de bulunmuyoruz. Bizim arabalarımızda zırh yoktur. Hükümetin liderlere bir zırhlı araç vereceğine dair bilgiler ulaşmıştır. Ben şahsen bizim böyle bir talebimiz olmadığını, bundan vazgeçmelerini kendilerine salık verdim. Liderler hep bir araya geliyorlar. Sık sık gelmekle terör önlenmez. Alınan kararları sonuna kadar takip etmekle terör önlenir" dedi.

''EVET'' OYUNU REFERANDUMDA DA TEKRAR EDECEĞİM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  ''Verdiğim 'evet' oyunu, referandumda da aynen tekrar edeceğim'' dedi.

Bugün Cumhuriyet gazetesinde yer alan haberde, Hükümetin en üst düzeyinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet liderlerine saldırı ve suikast uyarısı yapıldığı ileri sürülmüştü.

Haberde şu bilgiler yer alıyordu:


"Kılıçdaroğlu’na saldırı ve suikast uyarısı yılın son günlerinde geldi. Uyarı, yılın ilk saatlerinde İstanbul’da Reina’ya düzenlenen saldırı öncesinde yapıldı. Başta ana muhalefet lideri olarak Kılıçdaroğlu ve muhalefet partilerinin liderlerini hedef alacak suikast ihbarlarının arttığı uyarısı iletildi. Acil boyuttaki ihbarlar nedeniyle zaman kaybedilmemesi için yüz yüze görüşme beklenmeden Kılıçdaroğlu telefonla bilgilendirildi. Çok gizli tutulan uyarının bizzat Başbakan Binali Yıldırım’dan geldiği ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de aynı yönde bilgilendirilmiş olabileceği belirtiliyor. Kılıçdaroğlu’na ihbarlar ve değerlendirmelerin ciddi olduğu belirtilerek, her türlü önlemin alınması gerektiği, bu çerçevede zırhlı araç tahsis edileceği bilgisi verildi. Ancak Kılıçdaroğlu’nun halen zırhlı aracı kullanmaya başlamadığı öğrenildi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap