SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli Erdoğan arasında Sezen Aksu çatlağı! Aynı görüşte değiliz

Bahçeli Erdoğan arasında Sezen Aksu çatlağı! Aynı görüşte değiliz

01 Şubat 2022 Salı - 14:40




MHP lideri Devlet Bahçeli, Sezen Aksu konusunda geri adım atan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. Bahçeli, "Herkes aksini söylese de MHP selin akıntısına kapılmaz. Aynı görüşte değiliz" dedi.





Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, Hz. Adem ile eşi Hz. Havva'ya cahil diyerek hadsizlik yapan Sezen Aksu'ya yönelik "dilini koparırız" demişti. Bu sözlerinin ardından Erdoğan “sözlerimin hedefi Sezen Aksu değildi” diyerek, geri adım atmıştı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında Sezen Aksu'ya yönelik dikkat çeken sözler sarf etti. Sert bir şekilde konuşan Bahçeli, "Herkes aksini söylese de MHP selin akıntısına kapılmaz!" sözleriyle Erdoğan'a mesaj gönderdi.

Bahçeli, "Hz. Adem'e hakaret sıradan bir söz olarak değerlendirilemez. Herkes aksini söylese de MHP bu görüşte olamaz, bu ilkelliğe göz yumamaz. Hakaret eden, küfür eden, kim olursa olsun bunun sonuçlarına katlanmalıdır." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap