SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli: Anayasa için...

Bahçeli: Anayasa için...

22 Kasım 2016 Salı - 11:44




MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli Anayasa değişikliği konusunda AK Parti ile mutabakata varacaklarını söyledi.





MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli özellikle cinsel istismar önergesi konusunda AK Parti milletvekillerini sert bir dille eleştirirken Anayasa değişikliği konusunda ise çalışmaları tamamladıklarını ve AK Parti ile mutabakata varabileceklerini belirtti.

İŞTE BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNDEN ÖNEMLİ BÖLÜMLER:

YA URGAN YA MÜEBBET HAPİS

"Bugün öğretmenlerimizin çok mutlu olduğunu kimse söylemeyecektir. 15 Temmuz darbesinde eğitimin kimin ellerine düştüğü ortaya çıkmıştır. Hainden öğretmen olmayacak gerçek öğretmenden de hain çıkmayacaktır. Bir öğretmen Bylock kullanıyorsa gereken yapılmalıdır. FETÖ'cülere acırsak tekrar acınacak hale geliriz. Hainlerin sonu ya urgan ya müebbet hapis olmalıdır.

SİYASİ FETÖ'CÜLERE NİYE DOKUNULMUYOR


Siyasi FETÖ'cülere neden dokunulmuyor. Odacı, çaycı, çorbacı biliniyor da yüksek mevkideki FETÖ'cülere neden birşey yapılmıyor. Bilmediğimiz bir durum mu vardır. Öğretmene güç yetiyorda siyasi FETÖ'cülere mi güçleri yetmiyor.

Sözleşmeli öğretmenlik güvencesiz bir sistemdir. Kadrolara geçilmesi için MHP elinden geleni yapacaktır.

TÜRK PARASI DEĞER KAYBEDİYOR

Dolardaki yükselişten dolayı Türk parası değer kaybediyor. Dünyadaki pek çok para değer kaybediyor diye bizim de paramız kaybedecek diye bir şey olmamalıdır. Dolardaki artış küresel şartlardan kaynaklanıyor demek ucuz bir savunmadır. Maaşlar erimekte umutsuzluk çoğalmaktadır. Aş ve iş sorunları patlayacak. İşsizlik 11,3 resmidir ancak yüzde 20'lere dayanmaktadır. Yüzde beşlik büyüme hızına nasıl ulaşacağı bilinmemektedir.

Türk ekonomisinin temelleri sağlam demekle bitmiyor. Türkiye'nin yaşadığı döviz şoku vatandaşımızı mağdur etmektedir. Bundan sonra olası bir faiz artışı bile dövizdeki artışı durdurmayabilir.


SKANDAL BİR ÖNERİDİR

Bir grup AK Partili milletvekilinin verdikleri skandal öneriyi günlerdir konuşuyoruz. Çocuklara kıymış sapıklarla aynı kümeye girmek demektir. 16 Kasıma kadar cinsel istismarı yap sonra evlen. Bu önerge milletimizi ayağa kaldırmıştır. Medeni kanuna göre çocuk sayılan bir evladımızın istismara uğraması nasıl normal görünür. Bu önergeyi veren AK Partili milletvekillerinin hiç mi yüreği sızlamadı elleri titremedi. Söz konusu önerge iğrenç yaratıklara can simidi olmuştur. Çocuktan gelin olur mu. Hapishanedeki hangi sapıklara destek verilmektedir. Kim aksini söylerse söylesin söz konusu önerge tecavüzcülere af vadetmektedir. Çocuklarımızı soldurmayacağız. AK Partililere sesleniyorum bu önergeyi komisyona çekmekle kalmayın.

AK PARTİ'NİN ANAYASA TASLAĞI

AKP'nin anayasa değişikliği taslağı partimize ulaştı. Çalışmalarımızı tamamladık. İtiraz edip düzeltilmesini istediğimiz konu başlıkları var. Fiili tıkanıkların hukuki müdahale ile aşılacağını düşünüyoruz. Metin üzerinde değerlendirme yapılıp bir orta yol bulunacağına inanıyoruz. Anayasa değişikliğinin dar kapsamda yapılmasının faydalı olacağını düşünüyoruz. Türkiye'yi bir meselesinden kurtarabiliriz. AKP'nin değişiklik önerilerini genel olarak makul buluyoruz. Mutabakata inşallah varacağız. MHP milletinin sesini duymaktadır. Müfteri koalisyonun ne dediği önemsizdir.

HDP, CHP'NİN İÇİNE KAÇMIŞTIR


CHP yöneticilerinin gıybet ve dedikoduya çakılmaları kendileri için talihsizliktir. Sayın Kılıçdaroğlu ile kavga arayışımız yoktur. Eğer olursa da kendisi bizim klasmanımızda değildir. Sakal bıyığa denk olmayınca berber ne yapsın. HDP, CHP'nin içine kaçmıştır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap