SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bade İşçil 'Zor geçiniyorum'

Bade İşçil 'Zor geçiniyorum'

30 Nisan 2021 Cuma - 14:51




Oyuncu Bade İşçil de maddi sıkıntı çekmeye başladığını söyledi. İşini ve para kazanmayı özlediğini de sözlerine ekledi.





Son olarak Aşk101 dizisiyle Netflix'te seyirci karşısına çıkan Bade İşçil, Aşk101'den önce Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle her hafta seyirciyle buluşuyordu. Fakat Ufak Tefek Cinayetler'in ardından uzun süreli bir işi olmadı. 

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hayat verdiği Pelin karakteri ile büyük başarılar elde eden Bade İşçi, köpeği Mösye ile geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Bade İşçil, pandemi nedeniyle yaşadığı maddi sıkıntılardan bahsetti.

Zor günler geçirdiğini belirten Bade İşçil, "İşimi, para kazanmayı özledim. Kaç senedir çalışmıyorum. Ödemeleri denkleştirerek bir şekilde geçiniyorum. Biz öyle turnayı gözünden vurmadık, o kadar açılamadık. Ama çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz" ifadelerini kullandı.

Bade İşçil: 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ailesi zamanında Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul'a gelmiş. 1999 da anne babası boşanmış.

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Barış Manço’nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül’ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.

Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star’da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu, İlk dizisi “Gülpare” dizisidir. İpek Bilgin ve Ümit Çırak'dan oyunculuk dersleri aldı.

2007 yılında Cine5 kanalında yayınlanan “Metropol Cafe” isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım’ın “Ezel” dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel dizisi bittikten sonra “Kuzey Güney” dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi, Kaan Taşaner ile birlikte oynadı.

Moda ve Tasarım eğitimi alan Bade İşçil, ilerde tek amacının kendi adını taşıyan bir modaevi açıp, haute-couture elbiseler tasarlamak olduğunu söylüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap