SON DAKİKA



Haber > Gündem > Babacan'dan Erdoğan'ın sözlerine tepki: Tedbirden sorumluyuz

Babacan'dan Erdoğan'ın sözlerine tepki: Tedbirden sorumluyuz

16 Ekim 2022 Pazar - 14:01




DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bartın’daki maden kazasına ilişkin "kader planı" sözlerine tepki gösterdi. Babacan, "Tedbirden sorumluyuz" dedi.





DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün Erzurum’da yapacağı mitingi, Bartın’daki maden kazası nedeniyle iptal etti. Babacan, Erzurum İl Başkanlığı’nın önünde, mitingin iptal nedenini alanda toplanan partilileri ve yurttaşlara açıkladıktan sonra miting için hazırlık yapan il ve ilçe başkanlığı teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu. Babacan, daha sonra mitingi takip etmek için Erzurum’a gelen gazetecilerin sorularını yanıtladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bartın’daki maden kazası için söylediği “Biz, kader planına inanmış insanlarız” sözlerine ilişkin, “Bizim kültürümüzde insanlara düşen, tedbir. Tedbirden sorumluyuz. Önce tedbir bizim elimizde" dedi.

Babacan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bizim kültürümüzde insanlara düşen, tedbir. Tedbirden sorumluyuz. Önce tedbir bizim elimizde, ama kuşkusuz "Takdir Allah’ın" deriz biz. En azından bireysel bakışımızda "Tedbir bizden, takdir Allah’tan" diye yaklaşımımız vardır. Onun için tedbirde eksiklik bırakmamak lazım. Biz, parti olarak tedbirler konusuna eğiliriz ama hemen bugün değil. Bir de bir daha tekrar etmesin diye geleceğe dönük daha uzun vadeli neler yapılabilir, onlarla ilgili zaten bir çalışmamız var. İlk defa, seçimi gerçekten kaybedebileceklerini bildikleri bir seçime doğru gidiyorlar. Onun için gözleri hiçbir şeyi görmez, ne pahasına olursa olsun seçimi kazanmak için her şeyi yapacaklardır. İşe yaramaması bizim elimizde.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap